NYKYAIKAISILLA kurottajillamme HOITUVAT HAASTEELLISETKIN NOSTOT ESPOOSSA JA MUUALLA PÄÄKAUPUNKISEUDULLA

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kurottajapalvelu Salonen Oy tarjoaa joustavia nosto- ja kurottajapalveluita nykyaikaisia kurottajia käyttäen. Palvelemme rakennusyhtiöitä, pientalorakentajia, yrityksiä ja yksityisiä kotitalouksia Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla sekä lähikunnissa, aina noin 50 kilometrin säteellä Espoosta. Räätälöimme palvelumme aina juuri sinun toiveidesi ja tarpeidesi mukaan.

Huollamme ja päivitämme kalustoamme ja varusteitamme säännöllisesti, mikä takaa laadukkaan lopputuloksen yhdessä ammatillisen osaamisemme kanssa. Konekalustoamme vuokraamme aina kuljettajan kanssa.


Vähäpäästöinen ja hiljainen kalustomme ei häiritse ympäristöä. Meille on tärkeää kunnioittaa ympäristöämme kaikessa työskentelyssämme. 

Kalustosta

Nykyaikaiseen kalustoomme kuuluu muun muassa:

  • 360 astetta kääntyvät rotopiikit

  • kalustelava materiaalin nostoon

  • henkilönostokori

  • vinssi, 4 t, 23 m vaijerilla

  • kauha

  • jipi.

Kerro meille, minkälaista kalustoa tarvitset omassa projektissasi. Annamme mielellämme lisätietoja kalustostamme ja varusteiden ominaispiirteistä.

Soita tai lähetä viesti

Ammattitaitoinen henkilökunta

Korkealaatuisten nostopalveluidemme takana ovat tietenkin ammattitaitoiset ja koulutetut työntekijämme, jotka hoitavat nostot niin tavanomaisista kuin haastavimmistakin paikoista osaavasti ja ongelmitta. Asiantuntemus ja pitkän työkokemuksen tuoma tietotaito takaavat sen, että työntekijämme osaavat suunnitella tarkasti erilaiset nostotyöt ja toteuttaa ne suunnitelmien mukaan ja vielä sovitussa aikataulussa. 


Olipa kyse sitten rakennus- tai henkilönostopalvelusta, kappaletavara- tai erikoisnostosta, niin älä epäröi ottaa yhteyttä meihin. Hoidamme pienet ja suuret nostot tarpeidesi mukaan. Tyytyväinen asiakas on meille tärkeä. 

Ota yhteyttä!

Nostopalvelumme

Yrityksemme, Kurottajapalvelu Salonen, tarjoaa kattavat ja asiakaslähtöiset nostopalvelut. Kun tilaat meiltä nostopalvelun, ammattitaitoinen kuljettaja tulee avustamaan työssä ja huolehtimaan työn turvallisuudesta. Työntekijämme ja kurottajamme ovat valmiita palvelemaan sinua. Toiminta-alueeseemme kuuluu Espoon lisäksi Helsinki, Vantaa sekä lähikunnat.

Lue lisää nostopalvelustamme